Setări personalizate pentru afacerea ta

Ai nevoie de funcții personalizate pentru afacerea ta? Angajează-ne pe noi!

Suntem dezvoltatori de nivel înalt, care lucrează rapid și eficient. Costul serviciilor noastre este pământesc, deoarece noi am elaborat SmartChat și îl cunoaștem îndeaproape. În calitate de client, beneficiezi de o economie la costuri grație colaborării cu experții în domeniu.


Scrie-ne pe support@smartchat.md

Tariful nostru

25/ orăConfigurare optimă SmartChat

Echipa noastră va configura cu pricepere toate funcțiile de care aveți nevoie, asigurând un sistem de suport perfect și eficient pentru afacerea ta.

de la €20

Configurarea aplicațiilor de mesagerie

Pentru un tarif fix de €45 fiecare, oferim configurarea diferitelor aplicații de mesagerie, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram, Telegram, Google Business Messages și altele.

de la €45

Configurarea Google și Dialogflow

La un preț fix de €45 fiecare, oferim configurarea completă a funcțiilor avansate Google, inclusiv chatbot-ul Dialogflow, detectarea limbii, translator, răspunsuri inteligente și multe altele.

de la €45

Crearea unui chatbot Dialogflow

Vă putem ajuta să creați chatbot-uri conversaționale avansate. Profitați din plin de tehnologiile Dialogflow și SmartChat, și utilizați-le pentru nevoi specifice.

de la €35

Customizări pentru SmartChat

Putem elabora funcții SmartChat adaptate nevoilor dumneavoastră personale. Folosind API-ul, personalizările noastre sunt de top. Personalizările/customizările SmartChat nu se pierd niciodată în rezultatul actualizărilor pluginului.

de la €35

Aveți nevoie de altceva?

Suntem disponibili pentru colaborare. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru ceva legat de Dialogflow sau SmatChat, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să discutăm detaliile solicitării dvs.

de la €35